THE FACE BEHIND

Lisa

Hi! ✨

Ik ben Lisa, een echte vakfanaat!
Voordat ik mijn eigen bedrijf begon (eind 2016), ben ik een aantal jaren in dienst geweest bij diverse kapsalons. Hierdoor heb ik veel ervaring gekregen in het vak en in de omgang mensen. Toch wou ik meer, dus heb ik in diezelfde jaren verschillende opleidingen gedaan zoals;
- Allround Haarstylist + Colormastery (Kleurspecialist)
- Allround Visagiste
- Allround Browstyling
- Allround Nagelstyliste

- Allround PMU Artist (Permanente make-up)

Elk jaar volg ik nog vele cursussen hierbij leer ik de nieuwste technieken om in de salon toe te kunnen passen, zodat ik de beste kwaliteit en service kan leveren.
Ik hou van een praatje maar ben ook erg perfectionistisch, dus er moet wel goed gewerkt kunnen worden.
In de salon kan ik mijn creativiteit en passie volop kwijt. Ik mag in mijn handjes knijpen dat ik dit elke dag weer mag doen, bij alle super leuke klanten die ik mag ontvangen!

Graag zie ik jou in de salon en geef ik jou de nagels, de permanente make-up, het kapsel of de wenkbrauwen waar je van droomt.

Keanu

Dit is Keanu, mijn beste maatje! ⚡️

Sinds 2019 is hij bij ons en gaat vaak mee naar de salon. Daarom kan het zijn dat je vriendelijk maar enthousiast begroet wordt in de salon.
Nou snap ik dat niet iedereen dit fijn vindt, maar als je mij dit van te voren laat weten dan kan ik hem netjes aanlijnen. Zodat hij je van een afstand kan begroeten.
Keanu is erg nieuwschierig dus het kan zijn dat hij na zijn begroeting nog even blijft snuffelen, maar al gauw zal hij naar één van zijn comfortabele plekjes gaan.
Vaak wordt er gevraagd wat voor ras Keanu is, hij is een Shiba Inu. Een kleine middelmaat Japanse jachthond. Vandaar dat ik ook een traphekje heb in de salon, Keanu is binnen namelijk rustig maar heeft een groot jachtinstict en glipt er dus als het kan graag tussenuit om op ontdekkingsreis te gaan. Vandaar dat de deur en het hekje altijd dicht gaan zodat deze boef gezellig bij ons binnen blijft.

Hopelijk kan Keanu jou binnenkort van dichtbij of een afstandje begroeten in de salon!